Lagerhotel med lagerstyring, pluk og pak

Et lagerhotel er en god måde at opbevare din webshops produkter på. På et lagerhotel er det en anden virksomhed, der opbevarer dine varer. Hos ALLPACK opbevarer vi gerne dine produkter. Det kan både være opbevaring på paller eller på hylder. Vi har hos ALLPACK lagerstyring, hvor vi også tilbyder at plukke og pakke dine produkter. Du får hermed mere tid til at sælge dine varer, da vi står for alt det praktiske. Vores pluk og pak er et velfungerende system. Vi plukker, pakker og sender dine varer på samme dag, som ordren er modtaget. Dette er hvis ordren er modtaget inden klokken 13:30.

Opbevaring på lager er en nem og effektiv løsning på for lidt lagerplads, tidsmangel og andet. Uanset hvilke former for varer du sælger, har vi mulighed for at opbevare dem på vores lager. Vores lagerhotel er placeret i Pandrup, lige ved hovedvejen. Vores lagerhotel rummer masser af plads, og vi har derfor plads til lidt af hvert.

Lagerhotel – hvorfor skal du vælge ALLPACK

ALLPACK er en virksomhed med meget erfaring. Faktisk har ALLPACK mere end 40 års samlet erfaring. Dette mener vi styrker os. Vi er vant til at løse alle former for opgaver – både små og store. Hos ALLPACK har vi på vores lagerhotel både pluk, pak, opbevaring, udpakning, modtagelse af varer, kuvertering af brochurer, og vi ompakker også gerne dine paller. Hvis du står og mangler en anden service inden for området, står vi også klar til at hjælpe med dette. Vi leverer altid til tiden og
vi er fleksible. Dermed kan du undgå bekymringer i forhold til opbevaring.

Hos ALLPACK vil vi gerne yde den bedste service for dig. Du får hos ALLPACK lagerhotel, erfaring og service til markedets billigste priser. Du kan på vores webshop se en liste af priser – blandt andet plukpriser, lagerplads og ordreopstart. Pris er vigtig for ALLPACK er vigtig. Du betaler for, hvor mange pluk du har. Jo flere pluk du har, jo mindre betaler du.

Kunne du tænke dig at opbevare dine varer på vores lagerhotel eller har du nogle spørgsmål til os? Så kontakt os gerne på tlf.: +45 40702007 eller på mail: John@allpack.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Lagerhotel

ALLPACK

ALLPACK tager sig af alt det praktiske, så du kan tage dig af det der skaber værdi til din virksomhed sælge, kundepleje og mersalg

Kontakt info