Pick and pack – vi gør det let for dig

ALLPACK er en virksomhed, der tilbyder webshops at have lager på vores lagerhotel. Vores lagerhotel har et pick and pack lagersystem. Dette er et system, hvor vi plukker ordrerne på lageret, og derefter pakker og klargør dem til forsendelse. Vi tilbyder altså hos ALLPACK at klare alt det logistiske i forhold til at opbevare, plukke og pakke din virksomheds ordrer. Dermed sørger vi for at gøre det let for dig, og du får derfor også mere tid til andre vigtige arbejdsopgaver såsom salg, mersalg og kundepleje. Du får en samarbejdspartner i ALLPACK, som samler alt det logistiske et sted for dig. Vi er en virksomhed med mere end 40 års samlet erfaring.

ALLPACK sætter en ære i vores arbejde, og vi har dygtige og kvalificerede medarbejdere til at sørge for dette lagersystem. Du er derfor i trygge hænder hos ALLPACK. Hos ALLPACK ved vi, hvor vigtig leveringstid er, og derfor sikrer vi hurtig levering. Vi garanterer at pakke og sende alle ordre modtaget på dagen, som er modtaget før 13:30. Kontakt os for et tilbud eller se vores hjemmeside for priser.

Pick and pack – velfungerende til webshops

Pick and pack lagersystem er en smart og tidsbesparende løsning til webshops. Pick and pack kaldes også for pluk og pak. På et lagerhotel med et pluk og pakke system kommer dit webshoplager ud på lagerhotellet. Dette system sættes op med jeres ordresystem. Dermed bliver vi notificeret, hver gang der kommer en ordre. Vi står derfor klar med lagersystem til at finde og pakke ordren.

Lagersystem med pick and pack hos ALLPACK sikrer hurtig plukning og forsvarlig pakning af ordrer. Vi er fleksible og klar til at imødekomme dine ønsker, hvis du har et specielt ønske.

Lyder denne løsning som noget for dig eller har du nogle spørgsmål til os? Så kontakt os gerne på tlf.: +45 40702007 eller på mail: John@allpack.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Pick and pack

ALLPACK

ALLPACK tager sig af alt det praktiske, så du kan tage dig af det der skaber værdi til din virksomhed sælge, kundepleje og mersalg

Kontakt info