Webshoplager

Hos ALLPACK webshoplager i Pandrup, der ligger lidt udenfor Blokhus, kan vi garantere dig sikre, nemme og problemfrie løsninger. Vi tilbyder blandt andet pakning, lager, webshop, lagerhotel, pluk og pak samt pick and pack. Vi er et lager der blev etableret i 2021, med mere end 40 års samlet erfaring. 

Webshoplager – disse fordele gavner dig

Vi pakker efter dit ønske, om det store eller små emner, pakker vi dem ind på bedst mulige måde. Hvis du lægger din ordre hos os inden 13:30, bliver den plukket, pakket samt sendt samme dag. Derudover bliver din ordre sendt med retfærdig fragtpris. 

Service ligger højt på vores skala, derfor tilbyder vi til dig der mangler plads, eller ikke har mulighed for at hente dine produkter, et lagerhotel. Her vil dine produkter blive opbevaret med god hånd om, så du kun skal holde fokus på det der skal holdes fokus på. En anden service vi kan tilbyde dig er at kuvertere dine brochure eller anden form for service du ønsker. 

Hos os får i en partner som i kan stole på. Vi ønsker kun at hjælpe din virksomhed så logistikken kan gå op. Vi har 4 ting som beskriver os meget godt. Vi er fleksible og det er overkommeligt at lave et samarbejde med os. Vi leverer altid til tiden. Vi har opbevaring til dine produkter og dernæst får du en lavere pris jo flere enheder du køber hos os.   

Prisen pr. pluk, er 7 kr. har du flere pluk jo billigere bliver det for dig. Ordreopstart koster 12 kr. bestiller du lagerplads hos os koster det 95 kr. pr. reol pr. måned. 

Returordre koster 20 kr. Dog skal det nævnes, at priserne vil blive beregnet efter størrelse.  

Vores kunder der har og har haft lager hos os, har været meget tilfredse. 

Det gør os glade at høre, når de fortæller os at samarbejdet har været godt og servicen har været i top.     

Kontakt gerne på tlf. nr.: 40 70 20 07 eller via mail John@allpack.dk. Hvis spørgsmål eller manglende informationer om webshoplager, lagerhotel, pluk og pak eller pick and pack.

Webshoplager

ALLPACK

ALLPACK tager sig af alt det praktiske, så du kan tage dig af det der skaber værdi til din virksomhed sælge, kundepleje og mersalg

Kontakt info